Nederdesign

Handgeschreven websites, webwinkels en applicaties!

Robuuste web applicaties

Het maakt ons niet uit welke wensen en eisen je hebt, wij voorzien ze graag van onze technische en digitale knowhow. Wij ontwikkelen met een onbegrensde toewijding, zorg en aandacht voor detail. Alleen op deze manier bouwen wij briljante web applicaties die je bedrijf een vliegende start geven!

 

 

Onderweg zaken doen

Wij bouwen prachtige websites, speciaal ontwikkeld voor mobiel gebruik. Je klanten kunnen je online bereiken vanaf ieder platform. De toegevoegde waarde van je mobiele website is dat ze er altijd goed uitzien, ongeacht welk apparaat je klant gebruikt.

 

Op maat gemaakte webwinkels

Wij ontwerpen en bouwen functionele en klantvriendelijke webwinkels. Jouw klanten beschouwen wij als onze eigen klanten, waarbij wij er alles aan doen om ze tevreden te houden en een perfecte online belevenis te geven. Dat ene leuke artikel online kopen moet net zo’n feest zijn als in de echte wereld. Online shopping is onze eigen tweede hobby, we houden dus van succesvolle webwinkels die een ongeëvenaarde eerste indruk achterlaten en je omzet daadwerkelijk laten stijgen.

 

Analyseren, optimaliseren en reviseren

Tijdens de customer journey is je klant kritisch tegenover je bedrijf. Wij houden van web applicaties die zich digitaal vast te bijten in de klant en er voor te zorgen dat ze voor jouw bedrijf kiezen! Wij analyseren je website, optimaliseren waar nodig en meten de resultaten. Een web applicatie die regelmatig wordt voorzien van nieuwe snufjes, waar de klantbelevenis steeds groter wordt, waar de omzet stijgt en de conversie verdubbelt.