Webhosting Zeeland

Een degelijke webhosting vormt de basis van uw website. Nederdesign heeft de hosting van veel websites in Zeeland en omgeving in eigen beheer. Zo bent u ervan verzekerd dat uw hosting door een goede partij wordt beheerd. De webhosting van Nederdesign staat garant voor betrouwbaarheid en stabiliteit. Naast hosting verzorgen wij ook graag de domeinnaamregistratie van uw website.

Onder één dak

Het is wel zo prettig om de hosting en het onderhoud van een website onder één dak te brengen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor alle website gerelateerde zaken en kunt u snel schakelen. Bovendien hebben wij onze hosting geoptimaliseerd voor het Nederdesign Content Management Systeem.

SSL certificaat

Een SSL certificaat is niet meer weg te denken uit de digitale wereld. Een SSL certificaat zorgt ervoor dat de gegevens die via uw website worden verstuurd, zoals adres- en betalingsgegevens, beveiligd kunnen worden verzonden. Zo kunnen de gegevens die uw klanten achterlaten op de website niet worden onderschept. Nederdesign verzorgt graag uw SSL certificaat, zodat uw website volledig beveiligd is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u vragen over Nederdesign als beheerder van uw webhosting in Zeeland of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.